Golfkenttien kunnostuksen ja hoidon asiantuntija

Arctic Nature Product Oy:n tähtäimessä on viheriöiden ja kenttien kokonaisvaltainen hyvinvointi: saat meiltä alan kärkituotteet, kattavat lannoitusohjelmat, maa-analyysit sekä urakointipalvelut. Asiakkainamme on golfkenttiä eri puolilta Suomea.

Tarjoamme golfkenttien käyttöön tutkitusti tehokkaita tuotteita ja palveluja. Urakointipalveluna kauttamme järjestyy niin golfkenttien kunnossapito, ruiskukylvöurakoinnit kuin nesteilmastoinnit.

Nesteilmastointi vie ravinteet suoraan juuristoon

Golfkenttien onnistunut hoito edellyttää perehtyneisyyttä ja ammattitaitoa. Ruoholaji ja kentän perustamistapa on vain yksi olennainen osa golfkenttien onnistunutta hoitoa. Päivittäisten hoitotöiden ohella viheriöt vaativat huolenpitoa myös esimerkiksi säännöllisen lannoittamisen ja kasvuolosuhteita parantavan ilmastuksen muodossa. Ilmastus kuljettaa niin vedet kuin ravinteet pintaa syvemmälle sekä parantaa niiden kiertoa kasvualustassa. Arctic Nature Product Oy:n nesteilmastointi mahdollistaa lannoittamisen, maaperän parantamisen ja ilmastuksen suorittamisen samalla kertaa kentän erikoistarpeet huomioiden.

Ruiskukylvö eli nurmikon emulsiokylvö

Yksi erikoisuuksistamme on ruiskukylvönäkin tunnettu nurmikon emulsiökylvö. Se mahdollistaa kerralla valmiin kylvön sekä tarjoaa hyvät kasvuedellytykset myös jyrkkiin rinteisiin. Ruiskukylvöllä nurmikon siemenet saadaan levitettyä tasaisesti. Menetelmänä ruiskukylvö on huomattavasti siirtonurmea edullisempi tapa saavuttaa näyttävä viheriö.

Meiltä laitteet golfkentistä huolehtimiseen

Mielestämme griinit ansaitsevat vain parasta. Saat siksi kauttamme laajan valikoiman golfkenttälaitteita ja -tarvikkeita tunnetuilta merkeiltä: muun muassa analysointi-instrumentit, kompostiteepannut ja pumppaamoon asennettavat kostutusaineannostelijat.

Oikeilla laitevalinnoilla nostat työtehoa, mukavuutta sekä lisäät ekologisuutta. Esimerkiksi ruiskuttamalla lannoittaminen vähentää ravinteiden huuhtoutumisriskiä sekä vie ravinteet suoraan perille. Opastamme mielellämme lannoitteiden ja maanparannusaineiden käytössä ja autamme laatiman lannoitusohjelman maa-analyysien tarpeen vaatimalla tavalla.

Haluatko kuulla lisää?