Arctic Nature Product Oy – avullamme elinvoimaa maaperälle ja kasveille

Arctic Nature Product Oy on golfkenttien kunnostukseen ja hoitoon, maatalouden tarpeisiin sekä viheralueiden maisemointitöihin erikoistunut yritys. Tuomme maahan ja edustamme useita alan kärkimerkkejä: Aqua Aidia, Bionutriaa, Bioibericaa, Douglas Plant Healthia (Growth Productsia), Humber Palmers Exceliä, Maxstimia, Ocean Knowledgea, Sustånea ja Tourturfia. Monipuolista tuotevalikoimaamme yhdistää tutkittu teho, edistykselliset vaikutukset sekä ympäristöystävällisyys. Tuotteistamme selkeä enemmistö on joko biologisia tai biologisesti hajoavia.

Arctic Nature Product Oy

  • Perustettu vuonna 1997.
  • Tuo maahan maaperän ja kasvikunnan elinvoimaa tukevia tuotteita muun muassa USA:sta, Espanjasta, Englannista, Hollannista, Saksasta ja Tanskasta.
  • Palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti: valikoima kattaa tuotteet, lannoitusohjelmat sekä tarvittaessa urakointipalvelut.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous!

Kattavasti palveleva Arctic Nature Product Oy

Vahva asiantuntemuksemme, pitkä kokemuksemme sekä monipuolinen tuote- ja palvelutarjontamme mahdollistaa onnistuneen lopputuloksen. Tarjoamme lukuisia toimiviksi todettuja ratkaisuja niin golfkentille, urheilukentille, kaupunkeihin, maatiloille kuin maisemointiin.

Tutustu tuotteisiimme >>

Valitse alan edelläkävijä

Alan kärkituotteiden ohella tarjoamme asiakkaillemme kattavat palvelut: muun muassa lannoitusohjelmat, nesteilmastoinnit, ruiskukylvöt sekä maaperämittaukset. Olemme erikoistuneet kasvien ja juuriston hyvinvointiin. Järkevät, maaperän huomioivat hoito-ohjelmat varmistavat, että käytössäsi ovat aina juuri oikeat tuotteet. Kysy lisää: p. +358 50 5708 572 tai info@anp.fi.