Maatalouden elinvoiman ja sadon varmistaja

Maksimoi sato, minimoi torjunta-aineet – tavoittele suurempia ja laadukkaampia satoja Arctic Nature Product Oy:n avulla. Saat kauttamme muun muassa biologiset Bionutria-lehtilannoitteet. Laatimamme lannoitusohjelma varmistaa, että annostelet oikeat tuotteet juuri oikeaan aikaan.

Tarjoamme asiakkaillemme laajan kokonaisuuden laadukkaita, tutkitusti tehokkaita tuotteita sekä asiantuntevaa palvelua. Pyrkimyksenämme on tuottaa ratkaisuja, jotka parantavat satoa eivätkä tuota haittaa ympäristölle. Siksi esimerkiksi lähes kaikki tuotteemme ovat joko biologisia tai biologisesti hajoavia.

Tutustu maatalousesitteeseen >>

Elinvoimaa kasveille, piristystä sadolle

Tehokkaat, mietityt lannoitusratkaisumme varmistavat, että kasvit saavat käyttöönsä kaikki tarvitsemansa ravinteet ilman valumia. Tuotteistamme suosituimpia ovat tanskalaiset Bionutria-lehtilannoitteet sekä niihin liittyvä ruiskutusohjelma. Lehtilannoitteet mahdollistavat kasvien lannoittamisen ruiskutuksena suoraan lehden kautta – tällöin ei ole enää tarvetta lannoittaa maaperää ja altistaa lannoitteita huuhtoutumiselle. Tuotteet imeytyvät kasvin käyttöön nopeasti, lisäksi torjunta-aineiden käyttö vähenee.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!