Kunnia-asiana ympäristön hyvinvointi

Yksi Arctic Nature Product Oy:n tärkeimmistä arvoista on pitää huolta luonnosta. Pyrkimyksemme on lisätä maaperän elinvoimaa ilman negatiivisia ilmastovaikutuksia. Siksi ekologiset arvot ohjaavat meitä – niin omaa arkeamme kuin esimerkiksi tuotevalikoimaamme. Enemmistö maahantuomistamme tuotteista on joko biologisia tai biologisesti hajoavia. Lisäksi valintamme on uusiutuva energia: saamme virtaa omasta aurinkovoimalastamme. Kunnioitamme luontoa ja sen monimuotoisuutta kaikella toiminnallamme.

Arctic Nature Product Oy:n edustamien tuotteiden ja laatimien lannoitusohjelmien avulla kasvit saavat käyttöönsä kaiken tarvittavan eikä arvokkaita ravinteita valu hukkaan. Näin kasvit saavat elinvoimaa, sato paranee ja torjunta-aineiden käyttö vähenee.

Arctic Nature Product Oy:llä sekä sen edustamilla tuotteilla on merkittävä myönteinen vaikutus ihmisten terveyteen. Yritys tekee runsaasti konkreettisia toimia vesistöjen sekä Itämeren terveyden edistämiseksi ja suojelemiseksi.

Maankäytöllä iso merkitys ilmastonmuutoksessa: hiilen sitominen maaperään ratkaisevaa

Maaperä on ympäristön hyvinvointia tarkastellessa avainasemassa: se on toiseksi suurin varasto hiilelle heti merien jälkeen. Kun eloperäisen hiilen sitoo maaperään, on mukana elvyttämässä niin kasvukuntoa, viljavuutta kuin monimuotoisuutta. Hiilen sitominen maaperän vaikuttaa myös kasvihuonekaasujen maailmanlaajuiseen kiertoon sekä luo sadolle paremmat kasvuedellytykset.

Arctic Nature Product Oy:n tuotteilla parannat maata kuormittamatta merkittävästi ympäristöä. Tehostat tuotantoa, varmistat kasvun ja olet taas askeleen lähempänä suurempia satoja.

Tutustu ratkaisuihimme

Kerromme mielellämme lisää.